duif op touw

Welkom bij Time TranslationsTime Translations is gevestigd te Maastricht in het zuidelijke puntje van Nederland gelegen tussen België en Duitsland. Hemelsbreed 26 kilometer naar het zuiden ligt Luik (B) en hemelsbreed 29 kilometer oostelijke richting ligt Aken (D). Gelegen in het hartje van de Euregio Maas-Rijn komen we regelmatig voor situaties te staan waar het handig is om een vreemde taal goed te beheersen. Al was het alleen maar als een toerist de weg vraagt...

Voor uw zakelijke documenten is het uiteraard een harde eis dat het wordt behandeld door een professionele vertaler en dan bent u bij ons aan het goede adres. Sinds 2006 bieden wij u een zeer betrouwbare en vakkundige vertaal service aan voor diverse talen combinaties en uiteenlopende vakgebieden door zeer ervaren en gepassioneerde vertalers.

Voor grotere opdrachten naar meerdere talen kunnen we ook het gehele project management verzorgen. Deze service is met name interessant als u het op prijs stelt om de vertalingen te laten controleren door één van uw eigen gespecialiseerde medewerkers. Doordat dit vaak een tijdrovende bezigheid is, wint u kostbare tijd waardoor u zich kan blijven richten op uw eigen werkzaamheden.

Ook voor uw privé documenten kunt u op ons rekenen. Denk bijvoorbeeld aan een beëdigde vertaling die alleen door een beëdigde vertaler kan worden gedaan. Wij hebben toegang tot alle beëdigde vertalers waardoor we u een breed aanbod bieden in diverse talencombinaties. Maar ook voor een niet beëdigde vertaling kunt u bij ons terecht voor een professionele en vakkundige vertaling.

Onze mogelijkheden zijn zeer veelzijdig, maar mocht u na uw bezoek aan onze website toch nog twijfelen of wij u kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij horen graag van u en zullen ons uiterste best doen om aan uw verzoek te voldoen.