Project Management

In-House Projects

Project Management

BeŽdigde Vertaling

Net als u willen we dat uw bestanden het beoogde resultaat behalen waarvoor ze zijn opgesteld. Ook in de doeltaal. (De taal waarin vertaald wordt.) Om dit te realiseren koppelen we een vakkundige professionele vertaler met het juiste specialisme aan uw opdracht zodat deze ook in de doeltaal het beoogde effect behaalt. Maar dat is niet alles, want wij gaan nog een stapje verder.

Elke klant heeft een persoonlijk aanspreekpunt, de project manager, die altijd op de hoogte is van de status van de vertaling(en) en uiteraard de inhoud. De project manager communiceert de voortgang met de opdrachtgever en houdt nauw contact met de vertaler(s). De rol van de project manager in deze is onontbeerlijk, want hij ziet er onder andere op toe dat de opdracht volgens planning verloopt en de afgesproken einddatum altijd kan worden gerespecteerd. Mochten er onverhoopt problemen zijn dan zal hij deze ook oplossen. Zowel de opdrachtgever als de vertaler hebben direct contact met hem, waardoor de lijnen kort blijven en iedereen de status van het project weet.

Indien gewenst en afhankelijk van de grote het vertaal project zorgt de project manager ook voor een regelmatige voortgangsrapportage tijdens het hele project. Dit levert u als klant enorme tijdswinst op. Zeker als u meerdere inhoudelijk uiteenlopende documenten naar verschillende talen wilt vertalen. In dit geval zal voor elk document en elke taal een andere vertaler nodig zijn. Dit kan al snel een communicatie proces geven met behoorlijk wat mankracht. Bijvoorbeeld, u heeft 6 documenten, die een verscheidenheid aan specialisme eisen en allen vertaald moeten worden in 5 talen. In dat geval zijn er al direct 30 vertalers verbonden aan dit project. Met deze gespecialiseerde vertalers zal de project manager individuele afspraken en planningen maken conform uw wensen.

Klinkt dit alles u bekend in de oren en bent u nog niet aan de vertaling toegekomen van uw documenten dan helpen wij u graag. Laat ons uw wensen weten en wij sturen u vrijblijvend een offerte toe. Heeft u echter regelmatig vertalingen nodig, dan biedt onze "In-House" service die wij aanbieden mogelijk een uitkomst. Klik op In House Projects voor meer informatie of neem contact met ons op. Wij horen graag van u.