Project Management

In-House Projects

In House Projects

In House Projects

In-house Projects Deze service is met name interessant voor bedrijven die veel en regelmatig vertaalwerk nodig hebben, maar hier eigenlijk niet aan toe komen vanwege tijdsgebrek of/en personeelstekort. Dat probleem is vanaf nu verleden tijd, want wij willen u daar graag bij helpen.

Via de 'In house' service fungeren wij als de vertaal afdeling binnen uw organisatie, die u niet eens hoeft te huisvestigen. U heeft eigenlijk helemaal geen omkijken naar deze 'afdeling'. U geeft ons door welke documenten u wanneer vertaald wilt hebben naar welke taal/talen en wij zorgen voor de uitvoering. Op deze manier heeft u wel de lusten maar niet de lasten van de uitvoering van vaak ingewikkelde vertaal projecten.

Vanzelfsprekend houden wij u wel op de hoogte van de voortgang van uw vertaal werk zodat u altijd precies weet wat de status van uw project is. Onze werkwijze is omschreven onder Project Management. Mocht u meer over deze service willen weten neem vrijblijvend contact met ons op. Wij horen uw wensen graag en zullen ons uiterste best doen deze te realiseren.